Moons Ingenieurs

In 2013 bestaat Ingenieursbureau Moons 25 jaar! Een reden voor een nieuwe naam, huisstijl en logo. De huisstijl is ontwikkeld door Steyn Schalkx, de website is ontwikkeld door Digicreations.

Het logo bestaat uit een gestileerde M met daaronder de naam en het vakgebied. De uitloop van de M over de horizon staat voor de toekomst waaraan Moons met haar opdrachtgevers bouwt. Hij staat ook voor duurzaamheid en optimisme, zowel van alle ontwerpen als van de relaties. Het puntje boven de M staat voor het puntje op de “i”. De manier waarop Moons wil werken. Het staat ook voor de “i” van innovatie. Drijvende kracht van een sterk gespecialiseerd bureau als Moons Ingenieurs en Moons Architecten.

De website bevat veel verschillende modules. Zo is voor het onderdeel werknemers en verhuur een op maat gemaakte module ingezet zodat er gemakkelijk door iedereen aan gewerkt kan worden, en wordt de gallerij op diverse plekken op een andere manier gebruikt, bijvoorbeeld bij de projecten bij Moons Architecten en de impressie pagina’s (1, 2).