Onderstaande referenties zijn overgenomen vanaf mijn LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/in/alexvanbrunschot.

Alex heeft geheel naar onze wens een software ontwikkeld specifiek voor het rapporteren van onze bevindingen bij bandenspanningcontroles.
Het was zeker geen gemakkelijke opgave en heel veel uurtjes zijn hieraan besteed.
Deze klus heeft Alex voor ons na alle tevredenheid uitgevoerd en zijn uiterst tevreden over zijn diensten en kennis.

Ricavamo Fotopresentaties heeft zijn pagina laten maken door Digicreations. Al heel snel had ik door dat deze keuze een goede keuze was. Alex wist al heel snel aan te geven wat de bedoeling van mijn bedrijf is en hoe hij dat het beste gestalte kon geven in mijn webpagina. En dan praat je al heel snel op een hele makkelijke manier met elkaar. Ricavamo is veeleisend en wij willen dat alles 100% is. We zijn heel pietluttig. Maar dit is nooit een probleem geweest voor Alex. Als die komma verkeerd stond op de website, dan werd dat door Alex zonder problemen of gesteun aangepast. Sterker nog, Alex heeft met ons op een rustige en opbouwende wijze, op velerlei gebied met ons mee gedacht om de webpagina zo goed mogelijk weg te zetten. Deze dingen hebben mij vooral duidelijk gemaakt dat Alex voor mij de juiste persoon was om de webpagina te laten maken en ook in beheer te geven. Als ik nu opnieuw zou moeten beginnen, dan zou ik weer voor Digicreations kiezen. Ach, ik kan veel schrijven, maar kijk maar op www.ricavamo-fotopresentaties.nl . Dan zie je vanzelf waarom ik zo tevreden ben.
Richard van Mook

Alex van Digicreations heeft een mooie website neergezet voor jachthondenminnend Nederland www.nimrodnederland.nl, waarvoor dank!

Alex heeft met zijn bedrijf Digicreations een prachtige website neergezet voor mijn praktijk Goed Gezond Waalwijk. Doortastend, snel, accuraat en verrassend is passend bij zijn dienstverlening. Een bijzonder prettige samenwerking met een resultaat van hoge kwaliteit. Oordeel zelf: www.goedgezondwaalwijk.nl.

Alex van Brunschot heeft via zijn bedrijf DigiCreations in 2009 de volledige website van mijn bedrijf AKW-Administratiekantoor Waalwijk ontwikkeld, opgezet en (sindsdien) onderhouden en in 2013, zeer recent, volledig gerestyled. Beide keren naar volle tevredenheid.
(zie www.administratiekantoorwaalwijk.nl)

Voor Com4tec B.V. is een professionele website van belang omdat daarmee naast de propositie tevens de kernwaarden worden omgezet in woord en beeld. Een goede balans tussen ‘look & feel’, functionaliteit, informatieverstrekking is een belangrijk uitgangspunt voor het realiseren van de commerciële ambities.
Na een constructieve briefing en de intensieve samenwerking is Digicreations er prima in geslaagd om binnen de gestelde termijn voor Com4tec B.V. een dynamische website op te leveren. “Chapeau!”
De doelstelling om de specifieke wensen om te zetten in creatieve oplossingen is door Alex naar volle tevredenheid gerealiseerd.
Door de modulaire opbouw en het CMS systeem is de website eenvoudig uit te breiden en waar nodig aan te passen; Flexibiliteit die sprekend is voor de algehele werkwijze van Digicreations, zowel op het technisch vlak als ook in de samenwerking.
Digicreation, als gewaardeerde partner, heeft voor Com4tec een professioneel digitaal platform gecreëerd met als resultaat: www.com4tec.nl

Als zelfstanding ontwerper is het erg belangrijk een eigen website te hebben, je werk is immers je visitekaartje.
Om die reden heb ik Digicreations in april 2012 benaderd. Als creatieveling had ik zelf natuurlijk een duidelijk beeld van wat er allemaal op mijn website te vinden moest zijn en hoe het er ongeveer uit moest gaan zien maar van het programmeerwerk wist ik niks. In Digicreations vond ik de perfecte partner. Alex stelde zich flexibel op, liet mij vrij in het bepalen van de look en feel van mijn website, maar bleef kritisch in wat haalbaar, en vanuit zijn ervaring sprekend, handig en functioneel was.
Mijn website is dan ook echt ontstaan uit een fijne samenwerking tussen mijzelf en Digicreations en ik denk dat ik wel kan zeggen dat we beiden erg blij zijn met het eindresultaat!
www.simonepullens.nl

Alex heeft ons geholpen met onze nieuwe website www.administratiehelpdesk.nl. We hebben hem kort uitgelegd wat onze wensen waren en hij heeft op basis daarvan structureel de website opgebouwd. Duidelijk en kort overleg en snel inspelend op onze wensen, zonder dat het ons erg veel tijd koste. We hebben de site daardoor in vrij korte tijd de lucht in kunnen krijgen. En we zijn blij met het resultaat.

Na verschillende(!) aanbevelingen heb ik contact gelegd met Alex van de firma Digicreations om voor Camouflage een volledig nieuwe website te ontwerpen en in de lucht te brengen.
Na een korte duidelijke briefing wat voor ons bedrijf belangrijk is als men onze site bezoekt hebben we verschillende opties van hem te zien gekregen. Wij wilden onze bezoekers heel veel foto’s en enkele projectreportages laten zien. In zeer korte tijd hebben we door intensief samen te werken een naar ons idee supermooie en snelle website gekregen. Kijk maar eens op WWW.CAMOUFLAGE.NL
We hebben www.digicreations.nl meteen gevraagd het onderhoud en een 3-maandelijkse update te verzorgen.Want daar hebben we (gelukkig!) zelf toch geen tijd voor. Echte aanrader dus!

Alex did a very good job as a web designer by making my personal website ‘glow’ in the dark. His creative ideas where out of the box and the implementation from every detail of my questions where very good translated when he was building my internet-site.
Any update is now very easy to do by myself so I reccomend you to use his knowledge when you need a new web design.

Martin Stone entertainment
Http://www.martinstone.nl

Alex did a good job creating my website. And as a provider he is the most reliable and punctual person I know in this digital jungle.

Alex is and has been a great help during various business ideas. His talent lets him combine sales and production.